Canvia de sabates inicia la marxa virtual fins a Brussel·les

Presentem l’aplicació mòbil Change Your Shoes que compta passes fins a Brussel·les per donar suport a les demandes de la campanya. Per a presentar la nova app, també estrenem un vídeo en el qual la protagonista arriba ben lluny per descobrir en quines condicions es fabrica el calçat que està a punt de comprar.

L’app, disponible en 28 versions (una per a cada estat membre de la UE) funcionarà com una petició online a les institucions europees. Es pot descarregar aquí i té l’objectiu d’aconseguir que totes les passes que sumin les persones usuàries cobreixen el recorregut entre cada ciutat d’origen i Brussel·les.

La campanya Canvia de Sabates té com a finalitzat combatre els abusos sistemàtics als drets humans que pateix la mà d’oba de la indústria del calçat, incloses les condicions de treball insegures i els salaris de pobresa. Aquesta marxa virtual via app vol pressionar perquè la Unió Europea introdueixi una legislació que exigeixi a fabricants de calçat i minoristes informar sobre les condicions en què es produeixen les sabates i els tòxics que poden contenir.

La petició a les institucions europees i el còmput final de passes de suport s’entregaran a la capital de la UE en un esdeveniment final al desembre, quan es tanqui oficialment l’Any Europeu del Desenvolupament 2015.

Fins aleshores, us convidem a comptar passes perquè aquestes passes comptin!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: