Què fem

La Campanya Roba Neta agrupa la seva activitat en diferents línies d’actuació té com a missió millorar les condicions laborals dins de la indústria tèxtil i donar més poder a les persones treballadores.

  • Conscienciar i mobilitzar les persones consumidores: recollim informació i la presentem a les persones consumidores per tal que coneguin les condicions en què es produeix la roba que vestim. En aquest context, sensibilitzem sobre la importància d’un consum responsable.
  • Pressionar les empreses tèxtils perquè es responsabilitzin i s’assegurin que els seus productes es fabriquen en condicions laborals dignes: perquè les seves pràctiques siguin més transparents i ètiques, perquè redactin i publiquin codis de conducta en contra de l’explotació laboral i perquè controlin la implantació eficaç d’aquests codis. La Campanya Roba Neta, a més, exigeix ​​millores estructurals i també pressiona les empreses perquè actuïn en casos individuals de violació dels drets laborals.
  • Exigir als governs dels països productors que facin respectar els convenis de l’Organització Internacional del Treball (OIT) i a les administracions públiques dels països importadors que incloguin clàusules socials en les seves compres.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: